standard-title Club informatie

Club informatie

Onze visie

Wij streven ernaar om de meisje van Zutendaal en omgeving de gelegenheid te geven om in een aangename, dynamische en opbouwende sfeer volleybal te kunnen spelen. Hierbij gaan spelplezier, onderlinge vriendschap en respect voor elkaar hand in hand met de ambitie om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je sportieve prestaties.
Het kader wordt geschapen door het bestuur, doch onder het motto “vele handen maken het werk lichter” verwachten wij van alle leden en hun directe omgeving regelmatig een inspanning bij onze diverse activiteiten. Door onze houding, onze inzet en ons respect voor elkaar, maar ook voor onze tegenstander, dragen we op een fiere wijze ons clublogo uit.

Maatschappelijke zetel

Volleybalclub Zutendaal vzw
Veugenstraat 39B,
3690 Zutendaal
Stamnr. L-0939
Rekeningnummer : IBAN BE30 7350 0075 8911 – BIC KRED BE BB
Sporthal EBEMA : Jachthoornplein , 3690 Zutendaal

Volleybal: Love it, play it, live it.

EEN HELPENDE HAND

Een volleybalclub draaiende houden doe je niet zo maar. Om de machine draaiende te houden heeft de club vele helpende handen nodig.

Wil je ook een handje helpen, we kunnen alle hulp gebruiken. Spreek gerust iemand van het bestuur aan. Op de wedstrijden hebben we bijv. (jeugd)-scheidsrechters nodig, terrein afgevaardigden, helpende handen bij onze activiteiten, poetsdag, etc.

Vele handen maken het werk licht !!

Vele handen maken het werk licht!!