post-title Nieuwsbrief december 2016 http://volleybalzutendaal.be/wp-content/uploads/2016/12/vzb-bericht-nieuwsbrief-december-2016.jpg 2016-12-03 17:56:04 yes no Posted by: Categories: Uncategorized

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016

Kampioenenviering: Vrijdag 9 december

De kadetten dames zijn kampioen geworden van de voorbije heenronde. Ze zullen samen met de andere Zutendaalse kampioenen door de sportdienst en het gemeentebestuur in de bloementjes gezet worden.

Santa Run: Vrijdag 16 december

Ook dit jaar mogen we met een eetstandje deelnemen aan de Santa Run. Een deeltje van de onze verkoop gaat via de organisatie naar ‘Hands Out’, de rest is voor onze kas. Als VC Zutendaal gaan we behalve drank ook ‘warme’ broodjes verkopen. Hiervoor hebben we nog helpende handen nodig. De organisatie vraagt extra ondersteuning bij de opbouw en de afbraak van de grote feesttent.

Wij zoeken:

Zaterdag 10 december 10u Opbouwen van de feesttent 3 personen
Vrijdag 16 december 15u Opbouw stand VC Zutendaal 2 personen
Vrijdag 16 december 18u tot 22u Verkoop drank en ‘warme’ broodjes 4 personen
Vrijdag 16 december 22u tot 02u Verkoop drank en ‘warme’ broodjes tot 01u, daarna afbreken stand en afleveren in hal Volleybal 4 personen
…….. december om …. U Hulp bij afbraak van de feesttent. Zodra wij meer weten maken we het kenbaar via onze facebook pagina. 3 personen

Voor de verkoop op vrijdag tussen 18u en 02u vragen we zoveel mogelijk onze speelsters die nog niet konden deelnemen aan een andere activiteit. Ouders mogen zich natuurlijk ook aanbieden.

Kerstfeestje: Woensdag 28 december

Vorig jaar hebben we een nieuwe ‘traditie’ opgestart, een kerstfeestje waarbij de speelsters en ouders elkaar beter leren kennen. We starten om 18.00 met een activiteit voor de speelsters. De ouders worden dan welkom geheten in onze jeneverbar. Vanaf 19.00 krijgen voorzien we ‘Turks brood’ met vleesstokjes. Kostprijs voor een aperitiefje en eten is 5 euro.

Inschrijven doe je via de brief die je wordt toegezonden via mail. Geef het briefje en het bedrag via jullie dochter af aan de trainer.